Vegyen részt a kutatásban

Vezetéknév:
Keresztnév:
Cégnév:
E-mail cím:
Telefon:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:

* A mező kitöltése kötelező

A regisztráció gomb megnyomásával elismerem, hogy elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket.


A regisztrációt követően Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi a rendszerben azokat a kollégáit, akikről a kutatás során elemzést szeretne kapni és a kutatásba bevont felhasználók számítógépére telepíti a dektop alkalmazást, amit a munkavégzés alatt kapcsolják munkastátuszba („zöld” állapot). A kutatáshoz szükséges adatok gyűjtése, majd ezen alapulva a távmunkával kapcsolatos elemzések előállítása az alkalmazás haszálata során valósulnak meg.

A regisztrációt követően 24 órán belül feltöltjük Önhöz a kutatási módszertan részét képező kimutatást, melyről külön e-mailben is értesítjük. A kutatás során folyamatosan jelentéseket kap az irodai és távmunkabeli munkavégzés közötti eltérésekről.

A kutatáshoz használt kimutatáson felül további hasznos, távmunkát támogató funkciók is elérhetők, amelyeket úgyszintén használhat 30 napig, ingyenesen. A rendszer használatával kapcsolatosan keresse közvetlenül a JobCTRL Ügyfélszolgálatát a support@jobctrl.com e-mail címen. Ha a kutatáshoz kapcsolódó kérdése lenne, írjon nekünk: muhely@tavmunka.org